RAD Grouping Ausweis, Cap Badge and Photos

 200,00

In stock

flag us

Item: RAD Tinnie Ostmark, The Reich Labour Service (Reichsarbeitsdienst; RAD) was a major paramilitary organization established in Nazi Germany as an agency to help mitigate the effects of unemployment on the German economy, militarise the workforce and indoctrinate it with Nazi ideology. It was the official state labour service, divided into separate sections for men and women.

This grouping contains a RAD ausweis with lots of Photos of the young man. also comes with the cap badge that can be seen on the Photos!

Condition: in very good condition! a very nice RAD grouping! hard to find!

flag nl

Item: RAD Tinnie Ostmark, De Reichsarbeidsdienst (Reichsarbeitsdienst; RAD) was een grote paramilitaire organisatie, opgericht in nazi-Duitsland als een agentschap om de gevolgen van de werkloosheid op de Duitse economie te helpen verzachten, de beroepsbevolking te militariseren en deze te indoctrineren met de nazi-ideologie. Het was de officiële staatsarbeidsdienst, verdeeld in aparte afdelingen voor mannen en vrouwen.

Deze groepering bevat een RAD ausweis met veel foto's van de jongeman. wordt ook geleverd met de pet-badge die te zien is op de foto's!

Conditie: in zeer goede staat! een hele mooie RAD groepering! moeilijk te vinden!